Logo no.boatexistence.com

Er fedex hjemlevering rask?

Innholdsfortegnelse:

Er fedex hjemlevering rask?
Er fedex hjemlevering rask?

Video: Er fedex hjemlevering rask?

Video: Er fedex hjemlevering rask?
Video: Мало кто знает об этой ФУНКЦИИ кромочного ФРЕЗЕРА! Не трать деньги, а сделай сам! 2024, Kan
Anonim

Det er raskere til flere boligområder enn UPS Ground. FedEx Home Delivery leverer også til flere boligsteder enn UPS Ground i helgen. I det sammenhengende USA tar leveringen 1–5 dager. Frakt til og fra Alaska og Hawaii er 3–7 dager.

Hva er forskjellen på FedEx Ground og Home Delivery?

Hva er forskjellen mellom FedEx Ground og FedEx Home Delivery? FedEx Ground leverer pakker på 150 lbs. eller mindre til bedrifter eller kommersielle adresser mandag–fredag. FedEx Home Delivery, som er en del av FedEx Ground-nettverket, leverer pakker på 150 lbs. eller mindre til boliger hver dag i uken.

Kommer FedEx-hjemmelevering tidlig?

Fedex Ground og Fedex Home-tjenester kan levere så tidlig som kl. 07.00 og så sent som kl. 20.00 uavhengig av sted. Fedex Custom Critical leverer så snart de kan komme dit, men dette er en veldig spesialisert tjeneste og kunden kan be om et bestemt tidspunkt hvis de vil.

Hvilken er raskere UPS bakke- eller FedEx-hjemmelevering?

Gjør leveringen mye raskere enn UPS Ground. … FedEx Ground klarer å levere pakker innen 1–7 virkedager. Leveringstidene varierer basert på avstanden mellom deg og kundens beliggenhet. Hver levering er sikkerhetskopiert av pengene-tilbake-garantien, som tydelig viser nivået av forpliktelse.

Hva er FedEx hjemleveringssats?

For øyeblikket vil FedEx Home Delivery belaste deg med et boligtillegg på $3,80 per pakke for hver FedEx-hjemlevering Så hvis for eksempel kostnaden for å sende en vare på 3 Lbs med FedEx Ground er $10.02, vil FedEx Home Delivery belaste deg $13,82 hvis destinasjonen var en boligadresse.

Anbefalt: