Logo no.boatexistence.com

Hva er en billekjøring?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en billekjøring?
Hva er en billekjøring?

Video: Hva er en billekjøring?

Video: Hva er en billekjøring?
Video: Hva er en urostomi? | Salts Norway 2024, Kan
Anonim

Beetle er et britisk selskapsspill der man tegner en bille i deler. Spillet kan spilles utelukkende med penn, papir og en terning eller ved hjelp av et kommersielt spillsett, hvorav noen inneholder egendefinerte scoreblokker og terninger og andre som inneholder brikker som klikker sammen for å lage en bille/bug. Det kalles noen ganger Cootie eller Bugs.

Hva betyr beetle drive?

beetle drive på britisk engelsk

substantiv. en sosial anledning der det spilles en progressiv serie med billespill.

Hvor lenge varer en billekjøring?

En nøye drevet og godt vedlikeholdt Volkswagen Beetle kan forventes å vare 150 000 miles, eller 10 years basert på kjøring 15 000 miles per år. VW-feil er imidlertid kjent for sine høye reparasjonskostnader.

Hvor mange terninger har en billedrive?

Hver spiller kaster to 6-sidige terninger på sin tur i stedet for én og bruker resultatet på hver terning. Hver spiller får 1 poeng for hver kroppsdel de trekker. Spor poeng over en serie spill, og den første spilleren som oppnår en forhåndsbestemt poengsum (f.eks. 30 poeng) er vinneren.

Hvilket dyr spiser en bille?

Fugler . Fugler er viktige rovdyr for voksne biller og deres larver. Mens mange fugler er i stand til å fange dårlig flygende biller i luften, oppsøker noen fugler biller og andre insekter der de gjemmer seg.

Anbefalt: