Logo no.boatexistence.com

Giftet doris simeon seg på nytt?

Innholdsfortegnelse:

Giftet doris simeon seg på nytt?
Giftet doris simeon seg på nytt?

Video: Giftet doris simeon seg på nytt?

Video: Giftet doris simeon seg på nytt?
Video: The Messy Life Of Nollywood Actress Stella Damasus 2024, Kan
Anonim

Nollywood-skuespillerinnen giftet seg på nytt i 2007 med Emeka Nzeribe. Ekteskapet var et av de korteste i Nollywood-kjendishistorien, da det bare varte i syv måneder.

Er Stella Damasus fortsatt gift med Daniel Ademinokan?

BEVERLY HILLS, 30. mai (THEWILL) – Da Nollywood-skuespillerinnen, Stella Damasus og hennes tredje ektemann, Daniel Ademinokan, skilte lag for noen uker siden, trodde mange at de to håndterte separasjonen deres som to modne voksne helt til de nylig deltok i en ordkrig på sosiale medier.

Hva skjedde Stella Damasus ektemann?

Personlig liv. Damasus giftet seg med sin første mann, Jaiye Aboderin, 21 år gammel i 1999. … Damasus giftet seg på nytt i 2007, denne gangen med Emeka Nzeribe. Ekteskapet varte i syv måneder før en gjensidig avtale om skilsmisse.

Hvor mange ganger giftet Stella Damasus seg?

Ademinokan er ikke Damasus' første ektemann siden hun har vært gift tre ganger. Hun giftet seg med Jaiye Aboderin i 1999. Dessverre døde han i 2004. I 2007 giftet Damasus seg på nytt, denne gangen, med Emeka Nzeribe.

Hvor gammel er Ini Edo nå?

Fra og med 2021 er Ini Edo-alderen 39 år gammel. Hun ble født 23. april 1982 i delstaten Akwa Ibom i den sørlige delen av Nigeria.

Anbefalt: