Logo no.boatexistence.com

For ferdig eller ferdig?

Innholdsfortegnelse:

For ferdig eller ferdig?
For ferdig eller ferdig?

Video: For ferdig eller ferdig?

Video: For ferdig eller ferdig?
Video: Dj Wizardo feat. M_too_dah_k & Jallis - Erru Ferdig Eller 2024, April
Anonim

Ingen er feil De er forskjellige grammatiske former, men kan brukes om hverandre. Når du "fullfører" noe, oppnår du samtidig tilstanden "å ha fullført" det noe. Tidspunktet for de to forholdene er det samme. "Jeg er ferdig" er nåtid perfekt.

Hva er verbet for finish?

transitivt verb. 1a: for å avslutte: terminate avsluttet talen og satte seg ned. b: å bruke eller kaste helt hennes sandwich ferdig brødet. 2a: å fullføre eller gi håp om å fullføre sitt nye hjem før vinteren.

Fullførte du nettopp eller fullførte?

Disse er alle riktige, selvfølgelig. De er den samme grunnsetningen i forskjellige tider. Det er svært sjelden at en setning er feil bare på grunn av tiden til verbet den inneholder. Spørsmålet er ikke om setningene er riktige, men når det er hensiktsmessig å bruke hver enkelt.

Hva er riktig akkurat ferdig eller nettopp ferdig?

Toget har nettopp kommet. Jeg har nettopp fullført leksene mine. Når det er sagt, på amerikansk engelsk er det akseptabelt å bruke" just" med enkel fortid så vel som med nåtid perfekt for å uttrykke at noe nylig har skjedd. Jeg har nettopp fullført leksene mine.

Er det riktig å si at jeg er ferdig?

Begge er grammatisk korrekte. Foredragsholderen er i en tilstand av å være ferdig med en oppgave. Jeg tror det faktisk er tre faktorer vi diskuterer her: "To Be Finished", der "Finished" er et adjektiv som betyr "fullført" eller "over "

Anbefalt: