Logo no.boatexistence.com

Hva trenger jeg for å begynne med campingvogn?

Innholdsfortegnelse:

Hva trenger jeg for å begynne med campingvogn?
Hva trenger jeg for å begynne med campingvogn?

Video: Hva trenger jeg for å begynne med campingvogn?

Video: Hva trenger jeg for å begynne med campingvogn?
Video: Ultimate Caravan Buying Starting Point. 2024, Juli
Anonim

20 ting du trenger i det essensielle startsettet for campingvognen

  1. Slepespeil. Hvis du sleper en campingvogn, må du kunne se 20 meter bak deg, og fire meter på hver side av campingvognen. …
  2. Reserve nummerskilt bak. …
  3. Vannbærer. …
  4. Spillvannsbærer. …
  5. Elektrisk tilkoblingsledning. …
  6. Gassflaske. …
  7. Regulator og gasslange. …
  8. Gassnøkkel.

Hva trenger jeg for min første campingvogntur?

Essentials inkluderer en gassflaske, regulator, stor avfallsbeholder, toalettkjemikalier, førstehjelpsutstyr, vannbeholder, brannteppe eller brannslukningsapparat, et campingvognbatteri, reservedekk og pumpe. Slepespeil er også avgjørende for å hjelpe med sikten.

Er caravaning lett?

Tauing er ikke en vanskelig ferdighet å tilegne seg og kan plukkes opp ganske quickly gjennom å øve på egen hånd. Men som mange nye aktiviteter vil du sannsynligvis lære raskere med litt undervisning, så bestill deg på et av klubbens praktiske campingvognkurs, som holdes på forskjellige steder over hele landet.

Trenger en campingvogn en MOT?

Caravaner trenger ikke MOT, men det er eierens ansvar å sørge for at campingvognen er sikker å reise på veien, og det anbefales årlig service for å sjekke at den er trafikkdyktig og at gass-, elektriske og vannsystemer fungerer som de skal.

Hvordan stopper jeg campingvogntrinnene mine fra å synke?

Som nevnt i det siste tipset, å legge et stykke kryssfiner, treterrasse, et underlag, caravan-tepper eller annen solid overflate under trinnene dine kan også hjelpe. Alt solid som kan gå mellom trinnene i campingvognen og den nakne jorden vil bidra til å forhindre at trinnene synker ned i jorda.

Anbefalt: