Logo no.boatexistence.com

Hvem bosatte seg i Brasil?

Innholdsfortegnelse:

Hvem bosatte seg i Brasil?
Hvem bosatte seg i Brasil?

Video: Hvem bosatte seg i Brasil?

Video: Hvem bosatte seg i Brasil?
Video: Нелогичная жизнь_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Brasil – Historie. Portugiserne var de første europeiske nybyggerne som ankom området, ledet av den eventyrlystne Pedro Cabral, som begynte kolonitiden i 1500. Portugiserne fant angivelig innfødte indianere på rundt syv millioner.

Hvilket land bosatte Brasil?

Brasil ble offisielt "oppdaget" i 1500, da en flåte kommandert av portugisisk diplomaten Pedro Álvares Cabral, på vei til India, landet i Porto Seguro, mellom Salvador og Rio de Janeiro. (Det er imidlertid sterke bevis på at andre portugisiske eventyrere gikk foran ham.

Hvem bodde først i Brasil?

Som med mange søramerikanske land, begynner historien til Brasil med urbefolkningen, og går tilbake over 10 000 år. De første innbyggerne i Brasil var innfødte "indianere" ("indios'' på portugisisk) som hovedsakelig bodde på kysten og langs elver i stammer.

Hvem bebodde Brasil?

Koloniseringsperioden (1500 til 1822) De tre hovedgruppene var innfødte brasilianere, europeiske kolonisatorer og afrikansk arbeidskraft. Brasil var bebodd av anslagsvis 2,4 millioner indianere før de første nybyggerne ankom på 1500-tallet.

Hvem koloniserte det meste av Brasil?

Selv om det lenge var bebodd av forhistoriske stammer og bosetninger, gjennomgikk Brasil en helt ny type beboelse på 1500-tallet. I april 1500 ankom portugiserne Bahian-kysten av Rio Buranhém, under ledelse av Pedro Alvares Cabral.

Anbefalt: