Logo no.boatexistence.com

Hvor er katedralen i Canterbury?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er katedralen i Canterbury?
Hvor er katedralen i Canterbury?

Video: Hvor er katedralen i Canterbury?

Video: Hvor er katedralen i Canterbury?
Video: Экскурсия по Кентерберийскому собору и история+Самая старая церковь в Британии все еще используется 2024, Kan
Anonim

Canterbury Cathedral i Canterbury, Kent, er en av de eldste og mest kjente kristne strukturene i England. Det er en del av et verdensarvsted. Det er katedralen til erkebiskopen av Canterbury, for tiden Justin Welby, leder av Church of England og symbolsk leder for den verdensomspennende anglikanske nattverden.

Hvor er Canterbury i forhold til London?

Canterbury ligger øst i Kent, ca 89 km øst-sørøst for London. Kystbyene Herne Bay og Whitstable ligger 10 km mot nord, og Faversham er 13 km nordvest.

Hva er så spesielt med Canterbury Cathedral?

Canterbury Cathedral var et av de viktigste pilegrimssentrene i middelalderens England… Mens katedralen hadde enorm betydning både på et religiøst og politisk nivå i middelalderen, økte dens betydning som et pilegrimsmål kraftig etter drapet på Thomas Becket der i 1170.

Hvorfor er Canterbury berømt?

Canterbury har vært et europeisk pilegrimsmål av stor betydning i over 800 år siden attentatet på erkebiskop Thomas Becket i 1170 … Pilegrimene i Canterbury Tales fulgte Pilgrims Way to Canterbury, for å tilbe og gjøre bot ved graven til den myrdede erkebiskopen Thomas Becket.

Er Canterbury Cathedral en del av den engelske arven?

Canterbury er hjemmet til tre UNESCOs verdensarvsteder - Canterbury Cathedral, med sin fantastiske blanding av romansk og perpendikulær gotisk arkitektur, den beskjedne St Martin-kirken (den eldste kirken i den engelsktalende verden) og ruinene av St Augustine's Abbey, en gang et gravsted for den angelsaksiske …

Anbefalt: