Logo no.boatexistence.com

Trenger jeg en planleggingstillatelse moreland?

Innholdsfortegnelse:

Trenger jeg en planleggingstillatelse moreland?
Trenger jeg en planleggingstillatelse moreland?

Video: Trenger jeg en planleggingstillatelse moreland?

Video: Trenger jeg en planleggingstillatelse moreland?
Video: the Many Horrific Murders of the Stutter Trailside Killer 2024, Kan
Anonim

Du trenger alltid en planleggingstillatelse for å bygge mer enn én bolig på en tomt. En bolig inkluderer et hus, enhet eller rekkehus. Antallet boliger du kan bygge avhenger av soneinndelingen av landet ditt og utformingen av utbyggingen din.

Trenger jeg en planleggingstillatelse Victoria?

Du kan kreve en planleggingstillatelse for en ny bolig, tilbygg, renovering eller en ekstra bolig på tomten. Kommunestyret er ansvarlig for å gi en planleggingstillatelse. Hvis du trenger en planleggingstillatelse, må den utstedes fra kommunen før du kan få byggetillatelse.

Trenger jeg en planleggingstillatelse Monash?

Godkjenning for bygging, tilbygg eller ombygging av enkeltboliger er generelt kun betinget av byggetillatelse. Det kreves imidlertid en planleggingstillatelse: Hvis en eiendom har et tomtareal på mindre enn 500 kvadratmeter (500m2) Hvis en eiendom ligger innenfor et Heritage Overlay-område.

Hva er en crossover-tillatelse?

Hør. Et kjøretøykryss er delen av innkjørselen mellom veien og en eiendom (enten det er en bolig, kommersiell eller industribolig). En kryssing for kjøretøy er en kommuneeid eiendel som må beskyttes under arbeid.

Trenger jeg en planleggingstillatelse Maribyrnong?

Planleggingstillatelse - Maribyrnong bystyre - Victoria

Du vil kreve denne tillatelsen hvis du har til hensikt å bruke eller utvikle land, eller endre bruken eller utviklingen av land som er underlagt en planleggingsordning.

Anbefalt: