Logo no.boatexistence.com

Trenger borehull planleggingstillatelse?

Innholdsfortegnelse:

Trenger borehull planleggingstillatelse?
Trenger borehull planleggingstillatelse?

Video: Trenger borehull planleggingstillatelse?

Video: Trenger borehull planleggingstillatelse?
Video: What Power Tools do I Need for Boatbuilding? 2024, Kan
Anonim

Grondeiere har rett til tilgang til alt vann under bakken deres. Dette betyr at det ikke er behov for å anskaffe planleggingstillatelse for å bore et vannborehull, noe som gjør det enkelt for en utbygger å installere et borehull under en eiendomsbyggingsprosess.

Trenger jeg en lisens for et borehull?

Trenger jeg en lisens eller tillatelse? Ikke vanligvis. Alle har lov til å trekke ut opptil 20 000 liter per dag uten lisens eller gebyr.

Kan du legge et borehull hvor som helst?

Så lenge det er nok plass på stedet eller eiendommen din til å bygge borehullet, kan du nesten sette et borehull hvor som helst.

Kan jeg ha et borehull i hagen min?

Alle kan ha et borehull i hagen sin, men hvis du vil ta mer enn 20 kubikkmeter (4 000 gallons) vann per dag fra en underjordisk kilde, må søke om utvinningstillatelse. "Vi har alle tillatt et borehull, men er ikke praktisk for alle," sier en talskvinne for EA.

Kan jeg bore mitt eget borehull?

Det korte svaret på dette spørsmålet er, no! Vannborehullsboreprosessen byr på en rekke utfordringer, og for å overvinne disse er det nødvendig med en kombinasjon av moderne teknologi, ekspertkunnskap og intrikat design.

Anbefalt: