Logo no.boatexistence.com

Hvor skal jeg bruke pitching wedge?

Innholdsfortegnelse:

Hvor skal jeg bruke pitching wedge?
Hvor skal jeg bruke pitching wedge?

Video: Hvor skal jeg bruke pitching wedge?

Video: Hvor skal jeg bruke pitching wedge?
Video: CAMPING in rain FOREST - TENT - Mountain Lake - Dog 2024, Kan
Anonim

En pitching-wedge bør brukes når på fairway eller rough for approach-skudd, eller når du gjør noen kortere baneskudd med høyere bane rundt greenen. De er flotte for å skape spinn og distanse, samtidig som de gir deg kontrollen du trenger for å holde det korte spillet stramt og nøyaktig.

Hva er en pitching-wedge god for?

Golfere bruker vanligvis pitching wedges for approach shots til green, for chip-slag som de ønsker å holde lavt og for lange sand- eller bunkersslag. Pitching wedges har minst mengde sprett – vanligvis mellom ca. 2 og 5 grader – av noen av kilene (unntatt noen ganger for lob wedges).

Hvilken avstand brukes en pitching-wedge til?

Loften til pitching-wedgen er vanligvis mellom 45 og 48 grader, og den brukes hovedsakelig til slag utenfor 100 yards – den gjennomsnittlige klubbgolferen slår en pitchingwedge rundt 105 yards, mens Tour-proffen bærer den rundt 125 yards.

Bruker proffer en pitching-wedge?

60 % av de 100 beste PGA Tour-golfspillerne bruker en 46° pitching wedge med det nest mest brukte loftet på 48°.

Hvilke 3 kiler skal jeg bære?

Kjenn din pitching wedge loft.

Hvis det er 45 grader eller mindre, legg til tre kiler til som ikke er mer enn 4-5 grader fra hverandre. Så tenk generelt på å sette inn en gap wedge som er 48 eller 50 grader, en sand wedge som er mellom 54 og 56 grader, og en lob wedge som er mellom 58 og 60 grader.

Anbefalt: