Logo no.boatexistence.com

Er pitching wedge det samme som sand wedge?

Innholdsfortegnelse:

Er pitching wedge det samme som sand wedge?
Er pitching wedge det samme som sand wedge?

Video: Er pitching wedge det samme som sand wedge?

Video: Er pitching wedge det samme som sand wedge?
Video: How to choose between a pitching wedge and a sand wedge 2024, Kan
Anonim

Den viktigste forskjellen du finner mellom en pitching wedge og en sand wedge er lie vinkelen. Som tidligere nevnt, ligger pitching wedges vanligvis mellom 45 og 50 grader. En sandkile vil ha et loft på 54 til 58 grader, hvor de fleste faller rundt 56 grader.

Bør du chip med en pitching wedge eller sand wedge?

Et 7-jern vil rulle ballen bedre enn en pitching wedge og en pitching wedge vil rulle den bedre enn en sand wedge Sand wedge vil bli brukt i tungt gress ligger på grunn av den tunge vekten av køllehodet. Hvis du ikke kan putte den eller chip-and-run ballen, vil ditt siste og siste valg være et pitch-skudd.

Har pitching wedge og sand wedge samme lengde?

Standardlengden på en sandkile er 35,25 tommer. Standardlengden på en lob wedge er 35 tommer. Standardlengden på en gap wedge er 35,5 tommer. Standardlengden på en pitching wedge er 35,75 tommer.

Er en A-kile det samme som en sandkile?

Forskjeller mellom de to klubbene. Hovedforskjellen mellom en lob wedge og en sand wedge er loftet. En lob wedge er typisk mellom 58 og 64 grader loft og en sand wedge er typisk mellom 54 og 57 grader loft I tillegg brukes de veldig ofte annerledes på banen.

Er en sandkile nødvendig?

Ja, de fleste golfere bør ha en 54 eller 56 graders sandkile. Denne køllen gir fleksibilitet på skudd innenfor 100 yards og kan brukes i fairway, rough eller bunkers. Sandkilen er en nødvendighet for omtrent alle golfspillere.

Anbefalt: