Logo no.boatexistence.com

Må starline messing glødes?

Innholdsfortegnelse:

Må starline messing glødes?
Må starline messing glødes?

Video: Må starline messing glødes?

Video: Må starline messing glødes?
Video: Brass Annealing Guide 2024, Kan
Anonim

Starline Brass og dets søsterselskap, Sierra Bullets, er familieeide selskaper med fabrikker som ligger side om side i Sedalia, MO. Starline har nettopp lagt til en 15 000 sq. ft. glødeoperasjon som vil tillate den å produsere riflekasser som krever halsglødning - som er de fleste av dem.

Trenger du å endre størrelsen på Starline-messing?

Generelt sett, Starline-hus krever ingen størrelsesjustering før lasting På grunn av variasjoner i diameteren til forskjellige kuletyper, er det en god praksis å dimensjonere saken bare så langt ned som kulens sittedybde. Når dimensjonering i full lengde kreves, vil det bli notert i boksen med messing.

Må du gløde messing hver gang?

Gløding bør alltid gjøres før størrelsen endres. Dette eliminerer tilbakefjæring, og sikrer repeterbare og nøyaktige skulderstøt og nakkestørrelser. Gløding bør gjøres hver omlasting. … Rengjøring vil ikke påvirke glødingen.

Er Starline-messing god messing?

Denne messingen er den desidert reneste og den mest konsekvente kvalitetsmessingen jeg kjøper, Starline er min 1 gå til messingkilden.

Hvor får Starline tak i messingen sin?

All messingen vår er produsert på vårt 30 000 kvadratmeter, toppmoderne produksjonsanlegg i Sedalia, MO. La oss bevise at vår svært dyktige medarbeidere, vårt toppmoderne anlegg og vår velprøvde produksjonsprosess støttet med mer enn 40 års erfaring produserer den fineste messing som er laget.

Anbefalt: