Logo no.boatexistence.com

Er lowlights billigere enn highlights?

Innholdsfortegnelse:

Er lowlights billigere enn highlights?
Er lowlights billigere enn highlights?

Video: Er lowlights billigere enn highlights?

Video: Er lowlights billigere enn highlights?
Video: HIGH END MUNICH 2023: PMC Prodigy - cheaper than ever 2024, Kan
Anonim

Siden lowlights blander seg ganske sømløst med din naturlige hårfarge, er de vanligvis mindre vedlikeholdsvennlig enn highlights Det betyr at du kan forvente å bruke mindre $$ i det lange løp (tenk: du trenger touch-ups annenhver til fjerde måned sammenlignet med standard seks til åtte uker for høydepunkter).

Er lowlights bedre for hår enn highlights?

Lowlights er litt mindre skadelig for låsene våre enn highlights fordi du ikke trenger å løfte farge for en mørkere nyanse. Du legger ganske enkelt mer farge i trådene dine. Færre kjemikalier påføres, og mindre skade blir gjort. Du kan bruke en semi-permanent farge for å gjøre trådene mørkere.

Skaderer lowlights håret like mye som highlights?

Er lavlys skadelig? Sannheten er at lowlights ikke er mer skadelig for håret ditt enn highlights. Faktisk er prosessen ganske identisk, bortsett fra at den ene bruker lysere nyanser og den andre bruker mørkere nyanser.

Kan du få lowlights uten høydepunkter?

Det kan gjøres på frihånd, som balayage, eller mer tradisjonelt, med folier; men fargen bør være spesifikk for deg. Mange ganger vil en fargelegger anbefale både highlights og lowlights for brunt hår for et flerdimensjon alt utseende, men å legge til lowlights alene vil få den naturlige fargen din til å se ut som høydepunktet.

Kan du gjøre lavlys og høydepunkter samtidig?

Kan du få highlights og lowlights samtidig? Yup! … Med mindre du vil ha stripete høydepunkter med tonnevis av kontrast, er det en god sjanse for at fargeisten din vil tone ned og blande fargen med lowlights, enten de plasseres langs røttene dine for volum eller i hele håret for tekstur.

Anbefalt: