Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer mikroprikker?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer mikroprikker?
Hvordan fungerer mikroprikker?

Video: Hvordan fungerer mikroprikker?

Video: Hvordan fungerer mikroprikker?
Video: Microdot printers for antibody test kits 2024, Kan
Anonim

MicroDot-teknologi er en svært effektiv form for kjøretøymerking MicroDot-teknologi er en veldig effektiv form for helkjøretøysmerking. Det innebærer å spraye tusenvis av små prikker laseretset med et kjøretøyidentifikasjonsnummer (VIN), gjennom hele kjøretøyet.

Hvordan fungerte mikroprikker?

Microdot-identifikasjon er en prosess der små identifikasjonsbrikker er etset eller kodet med et gitt nummer, eller for bruk på kjøretøy, et kjøretøy-VIN, eiendelsidentifikasjonsnummer eller et unikt serienummer. … Mikroprikkene er børstet eller sprayet på nøkkeldelene til en ressurs for å gi fullstendig merke av deler.

Hva er formålet med mikroprikker?

Mikroprikker er tekst eller bilder redusert til en veldig liten størrelse (ca. 1 mm i diameter) for å forhindre oppdagelse av utilsiktede mottakereDenne metoden ble brukt mye under andre verdenskrig. Mikroprikker har ofte handlet om størrelsen og formen til en periode eller tittelen på en liten i eller j [15].

Hva er mikroprikker i kjøretøy?

'MicroDot' er en svært effektiv teknologi som kan brukes til merking av hele kjøretøykroppen. Det involverer spraying av millioner av svært små laserprikker etset med 'Vehicle Identification Number' (VIN) gjennom hele kjøretøyets karosseri.

Hva er Veridot-sertifikat?

Om SSL-sertifikater. OFTE STILTE SPØRSMÅL. Q=Spørsmål A=Svar. Spørsmål: Hva er Veridot? A: Veridot er en løsning for identifisering, beskyttelse og gjenoppretting av eiendeler som inkluderer mikroprikker og en avansert online database som gjør at mikroprikkene kan identifiseres nøyaktig og raskt.

Anbefalt: