Logo no.boatexistence.com

Hvor lever leopardsel?

Innholdsfortegnelse:

Hvor lever leopardsel?
Hvor lever leopardsel?

Video: Hvor lever leopardsel?

Video: Hvor lever leopardsel?
Video: Snow Leopards 101 | Nat Geo Wild 2024, Juli
Anonim

Rekkevidde. Leopardseler bor primært den antarktiske pakisen, men i løpet av høsten og vinteren sprer dyr seg nordover i hele Sørishavet, noen ganger besøker New Zealand.

Hvor er leopardsel mest vanlig?

Leopardsel finnes i sirkumpolare Antarktis, men det har vært observasjoner så langt nord som de sørlige kystene av Australia, New Zealand, Sør-Amerika og Sør-Afrika. Befolkningsanslag viser antallet til 220 000 til 440 000 individer.

Hvilke hav lever leopardsel i?

Leopardseler bruker sine kraftige kjever og lange tenner til å drepe mindre sel, fisk og blekksprut. Disse effektive rovdyrene lever i frigid Antarktis og sub-antarktiske farvann, hvor de også spiser pingviner.

Er leopardsel sjeldne?

Den estimerte populasjonen av denne arten varierer fra 220 000 til 440 000 individer, og setter leopardsel til " least concern ".

Hvorfor kommer leopardsel til Australia?

" De pleier å komme i land på senvinteren når pakkisen smelter og de mangler mat" Mr Shaugnessy sa at før 2017 hadde det bare vært to leopardseler registrert på kysten ved Fisheries Bay. … "Leopardselene vi ser her er vanligvis unge og de er ikke i særlig god stand. "

Anbefalt: