Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer en hexapod-robot?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer en hexapod-robot?
Hvordan fungerer en hexapod-robot?

Video: Hvordan fungerer en hexapod-robot?

Video: Hvordan fungerer en hexapod-robot?
Video: How to Make a Mini Robot bug 2024, Juli
Anonim

Robotdesign En hexapod-robot er en robot med seks ben. Hvert ben aktiveres av tre servoer: en for forover/bakoverbevegelse, en for opp/ned-bevegelse, og en for å bøye beinet i midten. Dette gir roboten tre frihetsgrader, slik at den kan bevege seg i alle retninger.

Hva gjør hexapod-roboter?

A Hexapod Robot er en 6-akset, parallellkinematikkmaskin som ofte brukes for automatisert presisjonsposisjonering og justering av deler og komponenter, alt fra miniatyroptikk til store paneler Som presisjon kravene i bilindustrien øker, behovet for avansert robotikk oppstår.

Hvordan beveger en hexapod seg?

Sekskantbenken din er så enkel at den har bare én mulig gang for foroverbevegelse, k alt stativgang… Så flytter sekskanten vekten til de andre tre føttene og beveger seg fremover på samme måte. Ved å forskyve vekten kontinuerlig ved hjelp av de midterste bena, og deretter flytte de hevede føttene fremover, går den fremover.

Hva heter hexapod-roboten?

Den største kjørbare sekskantede roboten (seksbeint kjøretøy) heter Mantis. Heksapoden, som kan drives fra innsiden av cockpiten eller fjernstyres med wifi, veier 1,9 tonn (4, 188 lb) og drives av en 2,2-liters Perkins turbodieselmotor.

Hvor mye koster en hexapod-robot?

PI hexapods starter under $30 000; de fleste er i området $40 000 til $60 000. Svært store, høy belastning, høy presisjon hexapods kan kjøre høyere. Hexapods er også mer presise enn en stabel med etapper.

Anbefalt: