Logo no.boatexistence.com

Hvor oppbevares kontrollerte legemidler?

Innholdsfortegnelse:

Hvor oppbevares kontrollerte legemidler?
Hvor oppbevares kontrollerte legemidler?

Video: Hvor oppbevares kontrollerte legemidler?

Video: Hvor oppbevares kontrollerte legemidler?
Video: IH Controlled Substances Policy (PHK0600) 2024, Kan
Anonim

Kontrollerte stoffer må oppbevares i stort sett konstruerte, dobbeltlåsende bokser som er montert på vegg eller boltet fast i en laboratoriebenkskuff. Låste skuffer alene gir ikke tilstrekkelig sikkerhet for oppbevaring av kontrollerte stoffer.

Hvor bør kontrollerte legemidler oppbevares?

Oppbevaring av kontrollerte medikamenter må være i samsvar med forskriftene for misbruk av narkotika og trygg forvaring av 1973. Plasser som er egnet for lager av kontrollerte legemidler er i en låst safe, skap eller rom, som er konstruert og vedlikeholdt for å hindre uautorisert tilgang til stoffene.

Hvordan bestilles og oppbevares kontrollerte legemidler?

Schedule 2 (kontrollerte legemidler)

Er underlagt krav til trygg forvaring og må derfor lagres i en låst beholder, vanligvis i et passende CD-skap eller godkjent safe, som bare kan åpnes av personen som er i lovlig besittelse av CD-en eller en person autorisert av denne personen.

Hva er lagringskravene for kontrollerte legemidler?

Kontrollerte legemiddelregistre må oppbevares i 2 år fra datoen for siste oppføring, i tråd med regel 23 i 2001-forskriften. Rekvisisjoner av leverte kontrollerte legemidler bør oppbevares av organisasjoner i 2 år fra rekvisisjonsdatoen, i tråd med regel 23 i 2001-forskriften.

Hvor skal det apotekkontrollerte stoffhvelvskapet være plassert?

Må lagres i et trygt eller stålskap av betydelig konstruksjon. Hvis safen eller skapet er mindre enn 750 lbs., må det monteres eller festes til noe av betydelig konstruksjon (f.eks. boltet til en vegg eller gulvet, eller basen innstøpt i betong).

Anbefalt: