Logo no.boatexistence.com

Når du er dempet på instagram?

Innholdsfortegnelse:

Når du er dempet på instagram?
Når du er dempet på instagram?

Video: Når du er dempet på instagram?

Video: Når du er dempet på instagram?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Juni
Anonim

Når du ignorerer en konto, kan du fortsatt se innlegg på profilen deres page og bli varslet om kommentarer eller innlegg du er merket i. Kontoene du ignorerer vil ikke bli klar over at du har dempet dem. Du kan alltid slå på lyden for en konto for å få innleggene deres tilbake i feeden din. For å ignorere en konto, trykk på …

Hvordan vet du om noen har dempet deg på Instagram?

I likhet med andre sosiale medier, , er det ingen bestemt måte å fortelle om du har blitt ignorert på Instagram. Du blir ikke varslet når du er dempet, og du kan ikke gå noe sted for å se en liste over hvem som har dempet deg. Når du ignorerer noen, vil du ikke se innleggene deres i feeden din, men du vil fortsatt følge dem.

Når du ignorerer noen på Instagram Kan de fortsatt sende deg meldinger?

De kan sende deg meldinger og ringe deg, men du vil ikke bli varslet. Du kan ikke sende meldinger til noen du har blokkert, og meldingene de sender vil ikke nå deg. Hvis du ignorerer dem, personen kan fortsatt se innleggene dine og kommentere dem Hvis du blokkerer noen, vil de ikke kunne se eller kommentere innleggene dine.

Hva betyr dempet på IG?

Instagram introduserte i dag en måte for å dempe kontoer, som gir brukere en måte å fortsette å følge kontoer uten å se innleggene deres hele tiden. Dempede kontoer blir ikke gjort oppmerksomme på at de er dempet, og brukere kan når som helst oppheve demping av kontoer.

Når du demper noen på Instagram, dempes det?

Å ignorere noen på Instagram er en god måte å holde innholdet deres skjult fra feeden din, men du kan fortsatt besøke profilen deres og forbli en følger. Hvis kontoen har merket deg i et innlegg, vil du fortsatt motta et varsel, selv om de er dempet.

Anbefalt: