Logo no.boatexistence.com

Kunne delfiner ta over verden?

Innholdsfortegnelse:

Kunne delfiner ta over verden?
Kunne delfiner ta over verden?

Video: Kunne delfiner ta over verden?

Video: Kunne delfiner ta over verden?
Video: Дениз Херцинг: Поговорим на языке дельфинов? 2024, Kan
Anonim

Delfiner kunne blitt planetens dominerende art hvis de hadde hender. En ny studie publisert i Nature Ecology and Evolution som antyder at delfiner deler nesten alle egenskaper som er nødvendige for å styre planeten med mennesker …… … Delfiner tar til og med vare på de eldre.

Kunne delfiner utvikle seg til å leve på land?

Den vanlige evolusjonære troen er at liv oppsto i vann, og at det utviklet seg for å overleve på land senere Etter hvert utviklet pattedyr seg på land. Hvaler, som inkluderer delfiner, hvaler og andre sjøpattedyr, utviklet seg deretter fra landlevende skapninger og gikk tilbake i vannet.

Hva er en delfiners IQ?

Problemløsningsevne

Flere forskere som observerer dyrs evne til å lære settdannelse har en tendens til å rangere delfiner til omtrent nivået til elefanter i intelligens, og viser at delfiner overgår ikke andre svært intelligente dyr i problemløsning.

Hvilket dyr vil mest sannsynlig ta over verden?

De mest sannsynlige dyrene til å ta over verden

  • Papegøyer. Jada, papegøyen Alex har gått bort (må han hvile i fred). …
  • sjimpanser. Vi har blitt advart om dette potensielle dyreopprøret av et utallig antall filmer (noen gode, noen dårlige, noen veldig dårlige). …
  • Delfiner. …
  • Kråker.

Kan delfiner ta over?

Vitenskapelig studie sier delfiner kunne ta over planeten…hvis de hadde tomlene. Det er DOLPH! Delfiner er sannsynligvis de søteste pattedyrene havet har å tilby. … En ny studie publisert i Nature Ecology and Evolution slår fast at delfiner og hvaler muligens har intelligensen til å dominere mennesker.

Anbefalt: