Logo no.boatexistence.com

Er megapode en fugl?

Innholdsfortegnelse:

Er megapode en fugl?
Er megapode en fugl?

Video: Er megapode en fugl?

Video: Er megapode en fugl?
Video: Эта находка может стать самой значимой и долгожданной в 21 веке 2024, Juni
Anonim

Megapodene, også kjent som inkubatorfugler eller haugbyggere, er tykke, middels store, kyllinglignende fugler med små hoder og store føtter i familien Megapodiidae. … Megapoder er superprecocial, klekkes fra eggene deres i den mest modne tilstanden til enhver fugl.

Hva er en rugefugl?

Megapode, også k alt Mound Builder, eller Incubator Bird, (familie Megapodiidae), hvilken som helst av 12 arter av australske kyllinglignende fugler (orden Galliformes) som begraver eggene sine for å klekke dem … Eggene klekkes i løpet av syv uker, og klekkeungene graver seg opp gjennom haugen og stikker av på egenhånd.

Er kalkuner megapoder?

De er store kalkunlignende fugler, 20–27 tommer lange. Megapodene er også kjent som skrubbefugl- og børstekalkuner.

Hva er en vulkanfugl?

Vulkansviften (Aerodramus vulcanorum) er en fugleart i familien Apodidae som tidligere ble ansett som slekt med Himalaya-svalen (Aerodramus brevirostris). Den er endemisk på flere steder i det vestlige Java i Indonesia.

Kan Maleo-fugler fly?

Maleoen, som har en svartaktig rygg, rosa mage, gul ansiktshud, et rød-oransje nebb, legger gigantiske egg som deretter begraves i sanden eller jorda. Ungene klekkes og klatrer fra bakken i stand til å fly og klare seg selv.

Anbefalt: