Logo no.boatexistence.com

Er reed stratrucker virkelig død?

Innholdsfortegnelse:

Er reed stratrucker virkelig død?
Er reed stratrucker virkelig død?

Video: Er reed stratrucker virkelig død?

Video: Er reed stratrucker virkelig død?
Video: Ed Reed Top 50 Most Dynamic Plays! 2024, Kan
Anonim

Reed har blitt drept av. Han døde som en del av et desperat siste forsøk på å stoppe Reeva fra å skape mutantnasjonen gjennom hennes vridde måter. Strucker-søsknene ble kidnappet og tvunget av Frost-søsknene til å ødelegge en bygning, og det tok mye ut av dem.

Hvilken episode dør Reed-strucker?

Reed von Strucker ofret nettopp livet for å stoppe Inner Circle og redde de han elsker. I " oMens, " The Gifted sesong 2-finalen, brukte han sine ustabile krefter til å ta ned Reeva Payge og Inner Circles hovedkvarter, men døde i prosessen.

Blir Reed en mutant?

Reed Strucker er en nivå-5-mutant som kan generere og manipulere energi, i tillegg til å ha kraften til å desintegrere materie. Reed er også en tidligere distriktsadvokat, mannen til Caitlin Strucker, faren til Lauren Strucker og Andy Strucker, og et medlem av Mutant Underground.

Vil det bli en begavet sesong 3?

The Gifted får dessverre ikke en tredje sesong – her er grunnen til at spinoff-serien ble avlyst. The Gifted er ideen til X-Men superfan og Burn Notice-skaper Matt Nix og sendte de to første (og eneste) sesongene på Fox mellom 2017 og 2019.

Hva skjer med Reed i The Gifted?

Til deres overraskelse oppretter Blink en portal for dem alle for å trekke seg gjennom som vil føre til Mutant Underground Headquarters. Alle Reed går gjennom portalen. Akkurat som han er i ferd med å gå gjennom, blir han skutt før han får sjansen.

Anbefalt: