Logo no.boatexistence.com

For hodetelefoner som ikke fungerer?

Innholdsfortegnelse:

For hodetelefoner som ikke fungerer?
For hodetelefoner som ikke fungerer?

Video: For hodetelefoner som ikke fungerer?

Video: For hodetelefoner som ikke fungerer?
Video: PS4 Headset mikrofon During! Hvorfor, og hvordan fikse det... 2024, Juli
Anonim

Støv, lo og skitt kan blokkere forbindelsen mellom kontakten og hodetelefonene. Sjekk for dette og rengjør jekken med en bomullspinne fuktet med litt rødsprit for å få ut lo og støv, eller bruk en boks med trykkluft hvis du har en i nærheten. Koble til hodetelefonene igjen og se om de fungerer.

Hvorfor fungerer ikke hodetelefonene mine når jeg kobler dem til?

Sjekk for å se om smarttelefonen er koblet til en annen enhet via Bluetooth. Hvis smarttelefonen din er sammenkoblet med trådløse hodetelefoner, en høyttaler eller en annen enhet via Bluetooth, kan hodetelefonkontakten være deaktivert … Hvis det er problemet, slå den av, koble til hodetelefonene, og se om det løser det.

Hvorfor slutter hodetelefoner å fungere?

Øretelefoner/øreplugger slutter vanligvis å fungere på grunn av trådstrekk, defekte ledninger fra produsenten, fuktskader eller skader på driverne som produserer lyden. Disse hendelsene kan forårsake kortslutninger i den elektriske lydstrømmen eller fullstendig frakobling mellom driverne og lydkilden.

Hvorfor oppdager ikke telefonen min øretelefoner?

Det andre alternativet ditt er å gå til Settings, og deretter Connections. Du bør se en liste over sammenkoblede enheter som fungerer med Bluetooth. Du kan trykke på sammenkoblede enheter for å oppheve sammenkoblingen. Gjør det og sjekk hodetelefonene dine igjen.

Hvorfor virker ikke øretelefonmikrofonen min?

Hvis headsettet ditt har en mute-knapp, må du kontrollere at det ikke er aktivt. Kontroller at mikrofonen eller headsettet er riktig koblet til datamaskinen. Sørg for at mikrofonen eller headsettet er systemets standard opptaksenhet. … Velg Start og deretter Innstillinger > System > Lyd.

Anbefalt: