Logo no.boatexistence.com

Hva er et offsidemål?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et offsidemål?
Hva er et offsidemål?

Video: Hva er et offsidemål?

Video: Hva er et offsidemål?
Video: Offside in Soccer (Football) Rule in Under 2 Minutes 2024, Kan
Anonim

Her er hva offside handler om: En spiller blir fanget offside hvis han er nærmere motstanderens mål enn både ballen og den nest siste motstanderen (inkludert målvakten) når lagkameraten spiller ballen til ham.

Hva er offsidemål i fotball?

En spiller er i offsideposisjon hvis: noen del av hodet, kroppen eller føttene er på motstanderens halvdel (unntatt halvveislinjen) og. noen del av hodet, kroppen eller føtter er nærmere motstandernes mållinje enn både ballen og den nest siste motstanderen.

Hva er offside-regelen på en enkel måte?

Offsideregelen er kanskje en av de mest kontroversielle reglene som noen gang er brukt på fotball. … Enkelt sagt forklarer regelen (eller "loven" som FIFA kaller det) at en spiller regnes som offside hvis han eller hun mottar ballen mens han er "utover" den nest siste motstanderen (vanligvis en forsvarer).

Hva er offside i fotball?

I følge FIFAs regelverk er en spiller i offsideposisjon hvis: Han er nærmere motstanderens mållinje enn både ballen og den nest siste motstanderen. Et brudd vil skje når han er i offsideposisjon ( forrige kulepunkt) samtidig som ballen sendes videre til ham.

Hva er straffen for offside i fotball?

Offside kan være en veldig vanskelig samtale for dommerne. Ulike vinkler kan få det samme spillet til å se annerledes ut for forskjellige personer som spiller spillet. Straffen for en offsideforseelse er et frispark for motstanderlaget.

Anbefalt: