Logo no.boatexistence.com

Trenger sivile kroppsrustninger?

Innholdsfortegnelse:

Trenger sivile kroppsrustninger?
Trenger sivile kroppsrustninger?

Video: Trenger sivile kroppsrustninger?

Video: Trenger sivile kroppsrustninger?
Video: ДАВНО ЗАБЫТЫЙ КИЛЛЕР ВЕРНУЛСЯ, НО НЕ ПОМНИТ КТО ОН И ОТКУДА - Призрак - Русский боевик 2024, Kan
Anonim

Body Armor Protection & Why We All Need It Kroppsrustning, i en eller annen form, har alltid beskyttet militæret, fredsbevarende styrker, rettshåndhevelse og vanlige sivile.

Bør sivile kjøpe kroppsrustninger?

California. I California kan sivile kjøpe og bruke en skuddsikker vest, med mindre han eller hun er dømt for en forbrytelse. Skuddsikre vester og all annen kroppsrustning kan kjøpes online eller ansikt til ansikt.

Hvorfor trenger sivile kroppsrustninger?

Konklusjonen er at sivile trenger tilgang til kroppsrustninger når de føler deres personlige sikkerhet er i fare. Uansett hvor mye politimyndigheter prøver å forsikre deg om din sikkerhet. Din personlige sikkerhet er ditt ansvar.

Hvorfor kan ikke sivile kjøpe kroppsrustninger?

Du kan ikke kjøpe en skuddsikker vest hvis du har blitt dømt for en voldelig forbrytelse tidligere. Kroppsrustning er ment å beskytte lovlydige borgere, ikke kriminelle. Hvis du bruker kroppsrustning mens du begår en forbrytelse, kan straffen økes betydelig.

Hvilken kroppsrustning er tilgjengelig for sivile?

Det raske svaret er ja, det er lovlig for en sivil å kjøpe kroppsrustninger som skuddsikre vester og platebærere Forutsatt at du ikke er en dømt forbryter, kan du enkelt kjøp vesten din på nett, selv om det kan være unntak som varierer fra stat til stat avhengig av lokale lover eller forskrifter.

Anbefalt: