Logo no.boatexistence.com

Inneholder kroppsrustninger koffein?

Innholdsfortegnelse:

Inneholder kroppsrustninger koffein?
Inneholder kroppsrustninger koffein?

Video: Inneholder kroppsrustninger koffein?

Video: Inneholder kroppsrustninger koffein?
Video: Inneholder Krefter 2024, Kan
Anonim

No, BODYARMOR Sports Drink eller LYTE smaker inneholder ikke koffein. Imidlertid har BODYARMOR EDGE-smaker 100 mg koffein per 20,2 oz flaske.

Er Sportsdrikken Bodyarmor en energidrikk?

BODYARMOR EDGE regnes IKKE som en energidrikk. BODYARMOR EDGE er en fuktighetsgivende sportsdrikk som inkluderer en boost av koffein.

Er BODYARMOR dårlig å drikke?

De er fulle av elektrolytter, ytelse ph8 for treningsrestitusjon, samt mange søtnings- og smakstilsetninger. Selv om disse drinkene smaker fantastisk, har drikking for mye negative konsekvenser: elektrolyttubalanse, overhydrering og for mange kalorier.

Er BODYARMOR bra for bakrus?

Nei. Body Armour støtter ansvarlig drikking. formelen gir hjelp til å lindre bakrussymptomer, men den fremmer/støtter ikke overdreven drikking og heller ikke oppmuntrer til alkoholforbruk.

Hva inneholder BODYARMOR?

BODYARMOR er en førsteklasses sportsdrikk som gir overlegen fuktighet. Den er fullpakket med elektrolytter, kokosvann og vitaminer og inneholder lite natrium og mye kalium. BODYARMOR ble laget i 2011 av Mike Repole, og inneholder naturlige smaker og søtningsmidler og ingen farger fra kunstige kilder.

Anbefalt: