Logo no.boatexistence.com

Når blir du doktorgradskandidat?

Innholdsfortegnelse:

Når blir du doktorgradskandidat?
Når blir du doktorgradskandidat?

Video: Når blir du doktorgradskandidat?

Video: Når blir du doktorgradskandidat?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Juli
Anonim

En student går vanligvis videre til en doktorgradskandidat når han eller hun har fullført alle kursene som kreves for graden og har bestått den omfattende doktorgradseksamenen. Som doktorgradskandidat er studentens siste oppgave å fullføre avhandlingen.

Når kan du si at du er en doktorgradskandidat?

Disse vilkårene varierer fra universitet til universitet, vanligvis får en PhD-student kandidatstatus etter fullført en "omfattende eksamen", som finner sted en gang etter det første året.

Hva er forskjellen mellom PhD-kandidat og PhD-student?

En ph.d.-kandidats eneste oppgave er å drive forskning og skrive avhandling. Med andre ord, en doktorgradsstudent fullfører fortsatt kursene sine. … En PhD-kandidat har fullført alle kravene for graden sin bortsett fra avhandlingen (ja, det er den beryktede statusen " alt unntatt avhandling").

Setter du doktorgradskandidaten på CV?

Det kommer an på. Hvis du er en doktorgradskandidat som søker på jobber som krever en doktorgrad, eller hvis du blir rekruttert på grunn av doktorgraden din, er å ha en to-siders CV greit … Hvis de ber om en én side CV, sørg for å sende inn det de ber om. Spør en av GSAS-rådgiverne ved OCS når du er i tvil.

Hvor lang tid tar det å bli doktorgradskandidat?

I gjennomsnitt kan en doktorgrad ta opptil åtte år å fullføre. En doktorgrad tar vanligvis fire til seks år å fullføre, men dette tidspunktet avhenger av programdesignet, fagområdet du studerer og institusjonen som tilbyr programmet.

Anbefalt: