Logo no.boatexistence.com

Er crewel-arbeid vanskelig?

Innholdsfortegnelse:

Er crewel-arbeid vanskelig?
Er crewel-arbeid vanskelig?

Video: Er crewel-arbeid vanskelig?

Video: Er crewel-arbeid vanskelig?
Video: Куликовская Битва. Литература в основе официальных доказательств. 2024, Kan
Anonim

Jeg tror dette er på grunn av mengden av skyggelegging av lange og korte sting og også omfanget av prosjektet – det er et stort stykke! Men egentlig, teknikkene er ikke vanskelige, så hvis du har litt erfaring med broderi, tror jeg en bestemt nybegynner kan gjøre det.

Hva er forskjellen mellom crewel-arbeid og broderi?

Crewel Work

Fordi trådene er mye tyngre enn broderiflosser, er de ferdige designene mye tykkere og tyngre enn tradisjonelle broderier. Den rike, teksturerte effekten skyldes ullgarnet. I motsetning til bomullsbroderitråder, er crewel ull tykkere og skaper en hevet, dimensjonal følelse til arbeidet.

Er crewel det samme som korssting?

Crewel og cross stitch er to svært forskjellige broderityper fordi crewelen involverer ullgarn for å brodere. Korssting bruker vanligvis bomullstråd for å brodere med sting i form av en x. … Det tradisjonelle crewel-broderiet bruker en to-lags ulltråd k alt crewel, og brukes derfor for denne broderistilen.

Kan du bruke broderifloss til crewel-broderi?

Materials for Crewel Embroidery

Crewel-ull er nesten alltid merket som det, og som oftest er det to-lags, men noen ganger i ett-lags. I motsetning til standard bomullsbroderitråd, skiller du ikke denne tråden, og den er mye tynnere enn billedvevsull.

Hva slags garn bruker du til crewel-broderi?

Lin er det tradisjonelle materialet for crewel-broderi. Den har en løsere vev enn calicos og andre tettvevde stoffer. De løsere vevde stoffene er i stand til å romme de tykke crewel-garnene bedre.

Anbefalt: