Logo no.boatexistence.com

Hvilken er den ujordede batteriposten?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er den ujordede batteriposten?
Hvilken er den ujordede batteriposten?

Video: Hvilken er den ujordede batteriposten?

Video: Hvilken er den ujordede batteriposten?
Video: Battery Terminal: Top 5 Best Battery Terminals [2022] 2024, Kan
Anonim

Koble til batterikablene igjen. Koble til den ujordede (positive) terminal først, deretter til den jordede (negative) terminalen.

Hvilken er bakken på et batteri?

Jordstroppen er den tunge svarte ledningen som kobles til bilbatteriets negative terminal til chassiset på bilen Noen andre navn på stroppen inkluderer: negativ batterikabel, jord ledning eller jordkabel. Jordstroppen er grunnlaget for hele kjøretøyets elektriske system.

Hvilken batteripost kobler du fra?

Når du kobler fra kablene fra det gamle batteriet, kobler du fra det negative først, deretter det positive. Koble til det nye batteriet i motsatt rekkefølge, positivt og negativt. "

Er kjøretøyet mitt negativt eller positivt jordet?

Finn minuspolen på bilbatteriet og hvis den er festet til kjøretøyets karosseri, er den negativ jord Batteriet skal ha en - for negativ på minuspolen(vanligvis en svart kabel som går til den) og et + for positiv på den positive stolpen (vanligvis en rød kabel).

Hva er forskjellen mellom positiv grunn og negativ grunn?

Dette blir også ofte referert til som negativ bakke, det vil si at den negative linjen brukes som bakken – også referert til som retur eller felles – og den positive linjen er den "varme" linjen som bærer +12 eller +24 volt potensial.

Anbefalt: