Logo no.boatexistence.com

Kan tika sumpter synge?

Innholdsfortegnelse:

Kan tika sumpter synge?
Kan tika sumpter synge?

Video: Kan tika sumpter synge?

Video: Kan tika sumpter synge?
Video: The HAVES & the HAVE NOTS Real Life Couples ❤️ Tika Sumper married? Aaron O'Connell magical proposal 2024, Kan
Anonim

Tika Sumpter spiller frekke allvitende Dolores i nyinnspillingen av Sparkle. … De har begge en bekymringsløs «jeg gjør meg»-holdning, og omtrent som Dee, Sumpter can sang Det er et lite kjent faktum om Gossip Girl-alunen, som sier hun jobber med legger ut musikk snart.

Er Tika Sumpter en tvilling?

I 2013 ble divaen på skjermen enige om at hun og hennes eldre søsken virkelig er identiske etter å ha skrevet, Sisters. Twin … elskere av skuespillerinnen vet at mens Tika sjelden legger ut innlegg, når hun gjør det, er søsteren hennes alltid en del av de minneverdige hendelsene i livet hun er villig til å dele med dem.

Er Tika Sumpter og Nick James fortsatt sammen?

Bryllupsklokkene vil endelig ringe når Tika Sumpter etter fire års forlovelse endelig har bestemt seg for at hun er klar til å ta spranget og gifte seg med sin andre halvdel, Nicholas James. Skuespilleren Tika Sumpter delte en rørende historie på Instagram-siden sin.

Hvem er Tika Sumpters foreldre?

Sumpter er datteren til Arthur Curtis Sumpter Sr-far og Janice Acquista-mor Fra et av hennes Twitter-innlegg har Tika Sumpter en søster som heter Chauna Sumpter. Tika har holdt det meste av hennes personlige informasjon borte fra sosiale medier, spesielt det som angår jarlen hennes.

Er Benny eldre enn Candace?

Candace Young er Bennys eldre halvsøster, som han var ekstremt nært med (til stor irritasjon for moren deres.)

Anbefalt: