Logo no.boatexistence.com

Er ekstern harddisk kompatibel med mac?

Innholdsfortegnelse:

Er ekstern harddisk kompatibel med mac?
Er ekstern harddisk kompatibel med mac?

Video: Er ekstern harddisk kompatibel med mac?

Video: Er ekstern harddisk kompatibel med mac?
Video: Seagate external hard drive Set Up Guide for Mac 2022 2024, Kan
Anonim

Eksterne harddisker, minnepinner, USB-stasjoner, Flash-minnekort og enheter som iPod er eksempler på lagringsenheter som du kan koble til Mac-en med Thunderbolt-, USB- eller FireWire-kabler, eller koble til trådløst ved hjelp av Bluetooth. … Hvis Mac-en har en USB-C-port, se Om USB-C.

Vil en ekstern harddisk fungere med Mac?

Vil harddisker formatert for PC fungere på en Mac? Vanligvis, yes-for det meste er en harddisk en harddisk, og enhver harddisk du kjøper for en Windows-PC bør også fungere fint på en Mac. … Ellers bør enhver harddisk med USB-tilkobling ikke ha problemer med å fungere på en Mac.

Hvorfor kan jeg ikke bruke den eksterne harddisken min på Macen?

Noen ganger når du kobler en ekstern harddisk til Mac-en din, vil du oppdage at den er satt til skrivebeskyttet. Dette skjer fordi stasjonen er formatert med Microsofts NTFS-filsystem, som macOS ikke støtter som standard. Heldigvis er det enkelt å fikse slik at den eksterne harddisken din er ikke lenger skrivebeskyttet

Hvordan får jeg Mac-en til å gjenkjenne den eksterne CD-stasjonen min?

Klikk på Finder i menyen øverst på skjermen. Velg Innstillinger > Generelt, og sørg for at det er et hake ved siden av Eksterne stasjoner.

Hvorfor kan jeg ikke slette filer fra min eksterne harddisk på Mac?

Hvis du brukte den harddisken med Windows og formaterte den med Windows eller kjøpte den for en Windows-maskin, kan den være formatert med NTFS, et Windows-filsystem, som Mac OS X kan kun lese, dermed kan du ikke slette filer/mapper. For å kunne skrive til NTFS-formaterte volumer, bruk NTFS-3G (gratis).

Anbefalt: