Logo no.boatexistence.com

Hadde pterodactyler reir?

Innholdsfortegnelse:

Hadde pterodactyler reir?
Hadde pterodactyler reir?

Video: Hadde pterodactyler reir?

Video: Hadde pterodactyler reir?
Video: ПУТЕШЕСТВИЕ ВО ВРЕМЕНИ - Загадки с историей 2024, Kan
Anonim

Kellner sa at det også var mye mer sannsynlig at pterosaurer la eggene sine i store hekkekolonier nær innsjøer og elvebredder i stedet for i ensomme reir høyt oppe på klippesider. Han la til at det store antallet egg de fant antydet at pterosaurene kom tilbake til hekkestedet flere ganger for å legge eggene sine.

Levde pterodactyler i reir?

Hekking på bakken i store kolonier ville imidlertid ha kommet med sine farer for pterosaurene. Til tross for alle disse fossiliserte eggene, , er det ingen bevis for reir på stedet, og fossilene er bevart i flere lag med eldgamle innsjøsedimenter.

Hvordan reproduserte pterodactyls seg?

Kjemisk analyse av egget tyder på at i stedet for å legge egg med hardt skall og passe på ungene, som de fleste fugler gjør, la pterosaurmødre myke egg, som de begravet i fuktig jord og forlatt."Det er en veldig reptilaktig reproduksjonsstil," sa Unwin.

Levde pterodactyler i huler?

Som noen moderne fugler ser de ut til å danne store grupper og atferd burde vært like variert som med dagens fuglearter. Noen pterosaurer fossiler har til og med blitt funnet i huler De levde i noen deler av Amerika, Guam, Kina, Japan, England, Tyskland, Frankrike, Tanzania (i Afrika) og mange andre steder også.

Hva er det nærmeste levende vesenet til en pterodactyl?

Fugler er den nærmeste levende slektningen til utdødde pterosaurer og firvingede dinosaurer.

Anbefalt: