Logo no.boatexistence.com

Hvor kommer olivenkomplekset fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kommer olivenkomplekset fra?
Hvor kommer olivenkomplekset fra?

Video: Hvor kommer olivenkomplekset fra?

Video: Hvor kommer olivenkomplekset fra?
Video: Where Does Olive Oil Come From? 2024, Kan
Anonim

Det overlegne olivenkomplekset er vanligvis lokalisert i pons, men hos mennesker strekker det seg fra rostral medulla til midtpons og mottar projeksjoner hovedsakelig fra den anteroventrale cochlea nucleus (AVCN)) via trapeslegemet, selv om den posteroventrale kjernen projiserer til SOC via den mellomliggende …

Hvor mange overordnede olivenkomplekser er det?

Det er tre store SOC-kjerner i de fleste pattedyr som er studert: den laterale superior olivarkjernen (LSO), den mediale superior olivarkjernen (MSO) og den mediale kjernen til trapesformet kropp (MNTB).

Hva er formålet med overlegent olivenkompleks?

The superior olivary complex (SOC) er en gruppe auditive kjerner i hjernestammen til amfibier, krypdyr og pattedyr. En hovedfunksjon til SOC er å kode signalene som bidrar til lydlateralisering på grunnlag av konvergerte binaurale stigende innganger som oppstår fra begge ventrale cochlea-kjernene

Hva er funksjonen til et kjernefysisk kompleks fra oliven?

De overlegne olivarkjernene antas å være involvert i hørsel, og spesifikt med å identifisere plasseringen av lyder. De nedre olivarkjernene mottar bevegelsesrelatert informasjon fra flere kilder, inkludert ryggmargen og motorisk cortex.

Hva gjør det underordnede olivenkomplekset?

The inferior olivary nucleus (ION), er en struktur som finnes i medulla oblongata under den superior olivary nucleus. Hos virveldyr er ION kjent for å koordinere signaler fra ryggmargen til lillehjernen for å regulere motorisk koordinasjon og læring.

Anbefalt: