Logo no.boatexistence.com

Hva er bipropellant drivstoff?

Innholdsfortegnelse:

Hva er bipropellant drivstoff?
Hva er bipropellant drivstoff?

Video: Hva er bipropellant drivstoff?

Video: Hva er bipropellant drivstoff?
Video: Episode 4 | Hva er egentlig greia med lavkarbonløsninger? 2024, Kan
Anonim

En rakett med flytende drivstoff eller flytende rakett bruker en rakettmotor som bruker flytende drivmidler. Væsker er ønskelige fordi de har en rimelig høy tetthet og høy spesifikk impuls. Dette gjør at volumet på drivmiddeltankene kan være relativt lavt.

Hva brukes bidrivmiddel til?

Bipropellantmotorer brukes på forskjellige romfartøyer for en lang rekke oppdrag, inkludert geosynkront-banesatellitter, International Space Station service-kjøretøyer og interplanetarisk utforskning for å hjelpe til med baneinnsetting, delta V, og reaksjonskontroll.

Hva menes med Bipropellant?

: et rakettdrivmiddel som består av separat drivstoff og oksidasjonsmiddel som bare kommer sammen i et forbrenningskammer.

Hva er en bipropellantmotor?

En bipropellant rakettmotor er en rakettmotor som bruker to drivgasser (veldig ofte flytende drivmidler) som holdes adskilt før de reagerer for å danne en varm gass som skal brukes til fremdrift.

Hva er rakettdrivstoff laget av?

Rakettmotorer og boostere har både drivstoff og et oksidasjonsmiddel. For fast brensel er komponentene aluminium og ammoniumperklorat For flytende brensel er komponentene flytende hydrogen og flytende oksygen. Når de kombineres, frigjør drivstoffet vann, som lar raketten forlate bakken.

Anbefalt: