Logo no.boatexistence.com

Vil arbeidsledigheten forlenges i Massachusetts?

Innholdsfortegnelse:

Vil arbeidsledigheten forlenges i Massachusetts?
Vil arbeidsledigheten forlenges i Massachusetts?

Video: Vil arbeidsledigheten forlenges i Massachusetts?

Video: Vil arbeidsledigheten forlenges i Massachusetts?
Video: Как убрать ОТЕКИ, ДВОЙНОЙ ПОДБОРОДОК и подтянуть ОВАЛ лица. Моделирующий МАССАЖ лица, шеи и декольте 2024, Kan
Anonim

The Continuing Assistance to Unemployed Workers Act, med virkning fra 27. desember 2020, utvidet ytelsene under CARES Act til 14. mars 2021, og la til et nytt program, Mixed Earner Unemployment Kompensasjon.

Vil arbeidsledigheten forlenges Massachusetts 2021?

Regningen forlenger den ukentlige $300 Federal Pandemic Employment Compensation-ytelsen til og med 6. september 2021 Den øker også det maksimale antallet uker en person kan motta arbeidsledighetsytelser gjennom Emergency Employment Compensation til 53 uker.

Vil Massachusetts utvide arbeidsledighetstrygden igjen?

DUA har implementert utvidelsene som er godkjent under ARP, og ytterligere fordeler vil fortsette til uken som avsluttes 4. september 2021. PUA-fordringshavere kan nå motta opptil 79 uker med fordeler og PEUC-fordringshavere kan få opptil 53 uker.

Vil de utvidede dagpengene forlenges?

I august oppfordret Biden-administrasjonen statene til å bruke nødhjelpsmidler for koronavirus for å gi ytterligere fordeler til millioner over hele landet som fortsatt er uten jobb. Men mange statlige arbeidsavdelinger bekreftet at de ikke har til hensikt å forlenge eller gi ytterligere fordeler på egenhånd.

Hvordan kvalifiserer du for forlengelse av arbeidsledighet?

Utvidede ytelser er tilgjengelig for arbeidere som har oppbrukt vanlige arbeidsledighetstrygd i perioder med høy arbeidsledighet Det grunnleggende utvidede ytelsesprogrammet gir opptil 13 ekstra uker med ytelser når en stat er opplever høy arbeidsledighet.

Anbefalt: