Logo no.boatexistence.com

Ender vincenzo og cha young opp sammen?

Innholdsfortegnelse:

Ender vincenzo og cha young opp sammen?
Ender vincenzo og cha young opp sammen?

Video: Ender vincenzo og cha young opp sammen?

Video: Ender vincenzo og cha young opp sammen?
Video: My Secret Romance - Серия 1 - Полный выпуск с русскими субтитрами | К-Драма | Корейские дорамы 2024, Kan
Anonim

Etter tidshoppet reiser Cha-young til M alta for et diplomatisk oppdrag, og Vincenzo møter henne for en dag. De deler et lidenskapelig kyss og sier hvor mye de savner hverandre, men de lar mye være usagt også. De forstår begge hvorfor de ikke endte opp sammen og hvorfor de ikke kan være sammen.

Har Vincenzo en lykkelig slutt?

Serien avsluttes med Vincenzo (Song Joong-ki) flykter til en øy i nærheten av M alta etter å ha hevnet seg mot Babel Group-sjefen Jang Jun-woo (Ok Taecyeon). Imidlertid er gullet han var ute etter fortsatt hos Hong Cha-young (Jeon Yeo-been). Dette lar døren stå åpen for hans sannsynlige retur til Korea.

Dør Hong Cha Young i Vincenzo?

Jang Han-seok prøver deretter å skyte Vincenzo, men går tom for kuler. Mens Cha-young overlever, er ikke Jang Han-seo så heldig, noe som får Vincenzo til å se etter hevn.

Hva er slutten på Vincenzo Cassano?

En bittersøt avslutning

Vincenzo snek seg inn med delegasjonen og hadde et søtt gjensyn med Cha Young Han kunne dessverre bare være der en dag og hadde å forlate Sør-Korea snart. Vincenzo forteller Cha Young at han nå er overhode for Cassano-familien i Italia.

Hva vil skje i Vincenzo-episode 20?

Vincenzo ber ham om å be Han-seo om unnskyldning og fjerner Joon-woos klokke for å beholde som et trofé Når han drar, vurderer Vincenzo å ringe Cha-young, men ender opp med å snu av telefonen og kaste den i stedet. Han møter Young-woon og teamleder Ahn som gir ham et koreansk pass.

Anbefalt: