Logo no.boatexistence.com

Er et liv som en berg-og-dal-bane?

Innholdsfortegnelse:

Er et liv som en berg-og-dal-bane?
Er et liv som en berg-og-dal-bane?

Video: Er et liv som en berg-og-dal-bane?

Video: Er et liv som en berg-og-dal-bane?
Video: Livet og hverdagen – en berg- og dalbane 2024, Kan
Anonim

“Livet er som en berg-og-dal-bane Det har sine oppturer og nedturer. … Det er ikke alltid lett å være oppmerksom på at vi faktisk har et valg, spesielt når det nedadgående sporet av dalbanen får oss til å føle smerte inni oss. Men realiteten er at vi kontrollerer våre tanker og våre tanker kontrollerer våre følelser og følelser.

Hvorfor føles livet mitt som en berg-og-dal-bane?

Følelsene våre kan føles som en berg-og-dal-bane-tur når vi lar tankene og fantasiene våre ta overhånd. Når vi tenker negative tanker, påvirker disse følelsene våre på kraftige og negative måter.

Hvem sa sitatet Livet er som en berg-og-dal-bane?

A Free Verse Poem By Alex Schachter Og start på nytt. Livet er som en berg-og-dal-bane.

Hva betyr metaforen at livet er en berg-og-dal-bane?

Forklaring: I denne metaforen sammenlignes livet med en berg-og-dal-bane. På en berg-og-dal-bane går du gjennom den veldig fort. Så denne metaforen kan bety at livet går veldig fort og vi savner noen ting noen ganger En berg-og-dal-bane har også oppturer og nedturer, så det kan bety at livet er fullt av oppturer og nedturer.

Er livet en berg-og-dal-bane en metafor?

Livet er en berg-og-dal-bane! Denne metaforen antyder at livet er som en berg-og-dal-banetur. Det har sine oppturer og nedturer og kan være skummelt og likevel spennende. … «Livet er en motorvei», er en metafor.

Anbefalt: