Logo no.boatexistence.com

Har alle eiendommer stoppekran?

Innholdsfortegnelse:

Har alle eiendommer stoppekran?
Har alle eiendommer stoppekran?

Video: Har alle eiendommer stoppekran?

Video: Har alle eiendommer stoppekran?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

De fleste boliger har en ekstern og intern stoppekran. Den eksterne ventilen kontrollerer strømmen av vann fra hovedvannforsyningen eller vanntanken som betjener gaten din til hjemmet ditt. Din interne stoppekran kontrollerer strømmen av vann inne i hjemmet.

Er en stoppekran et lovkrav?

Er en stoppekran et juridisk krav? Det er nå et lovkrav for hvert hjem å ha minst én stoppekran. De fleste eiendommer vil ha en, som ligger et sted i nærheten av vanntilførselen fra hovedforsyningen.

Har hvert hus en utvendig stoppekran?

Ikke alle eiendommer vil ha en utvendig stoppventil montert, og dette er ganske vanlig i eldre boliger, eller hvis den innkommende vannforsyningen betjener både hjemmet ditt og en eller flere av dine naboer. Hvis du ikke finner den eksterne stoppekranen, bør du kontakte din lokale vannleverandør.

Hvordan finner jeg stoppekranen i huset mitt?

Innvendige kraner er vanligvis under kjøkkenvasken eller i toalettet i underetasjen Du kan finne den i en garasje eller et vaskerom. Hvis du ikke finner det, sjekk med naboene dine – de er vanligvis på samme sted hvis eiendommene dine er like. Stoppekranen kan være ved siden av måleren din, hvis denne er montert på innsiden.

Hva gjør du hvis du ikke finner stoppekranen?

Hvis stoppekranen din ikke er under vasken, kan den også være i et lufteskap, i en gang, under trappene, under gulvbordene foran, i garasjen eller på badet. «Noen ganger er det under kjøkkenvasken eller på badet ved siden av et toalett – men som oftest er de under kjøkkenvasken.

Anbefalt: