Logo no.boatexistence.com

Ville jack være en bedre leder enn ralph?

Innholdsfortegnelse:

Ville jack være en bedre leder enn ralph?
Ville jack være en bedre leder enn ralph?

Video: Ville jack være en bedre leder enn ralph?

Video: Ville jack være en bedre leder enn ralph?
Video: Кемпинг в СНЕГУ - Лагерь искупления NARNIA 2024, Kan
Anonim

I Lord of the Flies av William Golding har Ralph og Jack lederegenskaper. Jack er sannsynligvis den sterkeste av de to; imidlertid Ralph er en bedre leder Han har en bedre forståelse for guttene. Han har også mer sunn fornuft og behandler guttene bedre enn Jack.

Hvem er en bedre leder Ralph eller Jack?

I Lord Of The Flies er Jack og Ralph veldig forskjellige ledere. Jack er ute av seg fordi han liker å gjøre ting som vil få ham i trøbbel, men Ralph er ansvarlig, omsorgsfull og modig. Det er tydelig at Ralph er den sterkeste lederen i romanen.

Hvorfor ville Jack være en bedre leder enn Ralph?

Det er tydelig at Jack er en bedre leder enn Ralph fordi han er mer en krevende, manipulerende personFra guttene landet på øya, hadde Jack kontroll over koret. «De andre guttene, ledet av Jack, stikker av i uorganisert spenning for å tenne signalbålet» (Reilly, 3).

Hvorfor er Jack den beste lederen i Lord of the Flies?

Jack er en effektiv leder fordi han er direkte, selvsikker og autoritativ. I motsetning til Ralph utstråler Jack selvtillit og blir respektert for sine jaktevner. Han er ikke bare i stand til å forsørge guttene i stammen hans, men hevder også å beskytte dem mot udyret.

Hvordan er Jacks lederskap annerledes enn Ralphs?

I Lord of the Flies er Ralphs lederstil mer demokratisk og egalitær … Derimot er Jack en hensynsløs tyrann med en diktatorisk lederstil. Han bruker frykt, trusler og vold for å kontrollere stammen sin og manipulerer guttene til å adlyde alle hans kommandoer.

Anbefalt: