Logo no.boatexistence.com

Hva er oppstrøms forsyningskjede?

Innholdsfortegnelse:

Hva er oppstrøms forsyningskjede?
Hva er oppstrøms forsyningskjede?

Video: Hva er oppstrøms forsyningskjede?

Video: Hva er oppstrøms forsyningskjede?
Video: Upstream vs. Downstream 2024, Kan
Anonim

Upstream Supply Chain: En del av et forsyningskjedesystem, prosess eller forhold mellom et selskap og dets råvarer og emballasjeleverandører "Upstream" ser på forsyningssiden av forsyningen kjede mot opprinnelsen til et råmateriale i forsyningskjedeprosessen.

Hva er forsyningskjeden oppstrøms og nedstrøms?

Oppstrømsdelen av forsyningskjeden inkluderer organisasjonens leverandører og prosessene for å håndtere relasjoner med dem. Nedstrømsdelen består av organisasjonene og prosessene for distribusjon og levering av produkter til sluttkundene.

Hvilke aktiviteter kan anses som oppstrøms i forsyningskjeden?

Med monteringsanlegget som fokus i forsyningskjeden, inkluderer oppstrømsaktivitet leverandører av råvarer, som aluminium og kobber. Aktiviteter oppstrøms kan omfatte en leverandør som utvinner dette materialet for å oppfylle bestillinger Anta at materialet er på bestilling, men ikke tilgjengelig.

Hva er meningen med oppstrøms og nedstrøms?

Strøm – Det bevegelige vannet i en elv kalles en bekk.

Oppstrøms – Hvis båten renner i motsatt retning av bekken, kalles den oppstrøms. I dette tilfellet kalles båtens nettohastighet oppstrømshastigheten. Nedstrøms – Hvis båten flyter langs strømmen, kalles den nedstrøms.

Hva er forskjellen mellom oppstrøms og nedstrøms verdikjede?

Oppstrømsaktiviteter er de som er nær utnyttelse av naturressurser, hvis produksjon er en primær vare eller jomfruelig materiale (Van Beukering et al., 2000). Nedstrømsaktiviteter gir verdi til produktene, gjennom produksjon eller tilpasning, som utstrømmer er en endelig vare.

Anbefalt: