Logo no.boatexistence.com

Bør egg være romtemperatur før posjering?

Innholdsfortegnelse:

Bør egg være romtemperatur før posjering?
Bør egg være romtemperatur før posjering?

Video: Bør egg være romtemperatur før posjering?

Video: Bør egg være romtemperatur før posjering?
Video: Eggs Benedict – posjering enkelt og greit! | MatPrat 2024, Kan
Anonim

For å lage best mulig posjerte egg, bring eggene til romtemperatur før posjering. Dette er fordi kalde egg vil senke temperaturen på vannet og senke kokeprosessen.

Kan du posjere egg rett fra kjøleskapet?

Posjer eggene rett fra kjøleskapet Egg er merkbart mer viskøse når de er kalde og vil derfor holde formen bedre når de tilsettes i det varme vannet. Å starte med et kaldt egg vil også fremme saktekoking slik at eggeplommen fortsatt vil være rennende når hviten er helt stivnet.

Hvilken temperatur bør egg ha for posjering?

Optimal krypskytingstemperatur

Det viktigste er å opprettholde en lav og jevn vanntemperatur mellom 180 og 190°F (82 og 88°C)Jeg anbefaler å bruke et øyeblikkelig avlest termometer. Dette området skal gi en putre uten bobler eller bare noen få bryter overflaten. Du vil ikke ha rask bevegelse fra bobler.

Når posjering egg skal tilsettes når vannet er?

Vanntemperatur: Du vil ønske å bringe vannet til en temperatur på omtrent 160 til 180 grader F. (71 til 82 grader C.). Som en tommelfingerregel, kok opp vannet, og reduser det til en koking før tilberedning.

Skal egg flyte under posjering?

Først og fremst, du vil begynne med ferske egg. De er best for krypskyting fordi de har en tendens til å holde formen. … Hvis det står opp, er egget fortsatt godt å spise, men det kan være bedre for hardkoking. Hvis den flyter, kast den.

Anbefalt: