Hva gjør vektstenger?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør vektstenger?
Hva gjør vektstenger?

Video: Hva gjør vektstenger?

Video: Hva gjør vektstenger?
Video: What that barbell do? 2024, Oktober
Anonim

Stenger er tohånds vektstenger og brukes til tunge løft som knebøy og markløft. De kan også brukes til krøller og presser og brukes oftest sammen med et power- eller knebøystativ.

Hvordan hjelper vektstang deg ned i vekt?

Barbell Complex 2

  1. 1 rumensk markløft. Reps 6. Stå høyt med føttene i skulderbreddes avstand, hold en vektstang med overhåndsgrep rett utenfor lårene. …
  2. 2 Bøyd rad. Reps 6. Hold stangen med et skulderbrett grep, bøy knærne litt. …
  3. 3 Hold rent. Reps 6. …
  4. 4 Knebøy foran. Reps 6. …
  5. 5 Overheadpress. Reps 6.

Gjør vektstang deg sterkere?

Både manualer og vektstang er frivekter. Sammenlignet med treningsmaskiner, tvinger de musklene dine til å jobbe hardere, krever større stabilitet og balanse, og tillater bevegelse i flere plan. … Dette utstyret fungerer best for sammensatte bevegelser, som knebøy, utfall og markløft.

Bygger vektstenger muskler?

Fordi vektstang lar oss laste stadig tyngre vekter, og fordi vi trygt kan løfte i lavere rep-områder, er vektstenger standardutstyret for styrketrening. Men stenger er også fantastiske for å bygge muskler, og derfor er de like gode for kroppsbygging.

Er vektstenger verdt det?

Fordelene med motstandstrening er ekstremt godt undersøkt, og vektstang er en av de mest populære og utprøvde måtene å delta i denne typen trening. Uansett treningsmålene dine, er det en god sjanse for at en vektstang kan hjelpe deg dit. Så for de fleste individer er en vektstang absolutt verdt det.

Anbefalt: