Logo no.boatexistence.com

Er vippler trygge?

Innholdsfortegnelse:

Er vippler trygge?
Er vippler trygge?

Video: Er vippler trygge?

Video: Er vippler trygge?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Gjeldende føderale retningslinjer sier at fulcrum-vipper kan installeres trygt hvis bildekk er innebygd under setene og det er tilstrekkelig plass rundt dem i tilfelle et fall. … Bare 2 prosent av skadene var fra vingling.

Hvordan er vipper farlige?

Vipper, spesielt gamle modeller laget av treplanker, kan forårsake halebein- og ryggskader eller, mindre alvorlig, føre til at barn faller og får splinter, eller smeller i hverandre når avstigning.

Har de fortsatt vingler?

Sannsynligvis på grunn av for mange barn som faller på ansiktet, er ikke vinglete så populære som de pleide å være. De er fortsatt i noen gamle parker, men du ser dem sjelden i bakgårder lenger. Det er synd, for ved riktig bruk er de den beste måten å ha det enkelt ute på.

Er vipper og vipper det samme?

I det meste av USA kalles en vippe også en "vipp-vipp" … En "vipp-vipper" kan også referere til en sving på to personer et huskesete, som to barn sitter vendt mot hverandre på, og vinglingen svinger frem og tilbake i en pendelbevegelse.

Hvorfor er det ingen vipper lenger?

De gamle høye jungel-treningssentrene og skliene forsvant fra de fleste amerikanske lekeplasser over hele landet de siste tiårene på grunn av foreldres bekymringer, føderale retningslinjer, nye sikkerhetsstandarder satt av produsenter og - den hyppigst siterte faktoren - frykt for søksmål.

Anbefalt: