Logo no.boatexistence.com

Når skal jeg bruke klargjorte iops?

Innholdsfortegnelse:

Når skal jeg bruke klargjorte iops?
Når skal jeg bruke klargjorte iops?

Video: Når skal jeg bruke klargjorte iops?

Video: Når skal jeg bruke klargjorte iops?
Video: Брене Браун: Сила уязвимости 2024, Kan
Anonim

Vi anbefaler å bruke klargjorte IOPS-volumer med EBS-optimaliserte forekomster for å øke pålitelighet så vel som ytelsesnivåer. Tilrettelagte IOPS-volumer kan gi det høye nivået av forutsigbar ytelse som databasemasteren din trenger ved å øke hastigheten og redusere variasjonen til I/O-svar.

Skal jeg bruke Provisioned IOPS?

Hvis I/U-forsinkelsen er høy, sjekk den gjennomsnittlige kølengden for å være sikker på at applikasjonen din ikke prøver å kjøre mer IOPS enn du klargjorde Hvis IOPS er høyere enn hva du klargjorde og applikasjonen er forsinkelsessensitiv, vurder å bruke et klargjort IOPS (SSD)-volum med mer klargjort IOPS.

Når bør jeg bruke Provisioned IOPS over standard RDS-lagring?

For enhver produksjonsapplikasjon som krever rask og konsistent I/O-ytelse, anbefaler Amazon Provisioned IOPS (input/output operations per second)-lagring. Tilordnet IOPS-lagring er optimalisert for I/O-intensive, OLTP-arbeidsbelastninger (online transaksjonsbehandling) som har konsistente ytelseskrav.

Hva er klargjorte IOPS?

Provisioned IOPS er en ny EBS-volumtype designet for å levere forutsigbar, høy ytelse for I/O-intensive arbeidsbelastninger, for eksempel databaseapplikasjoner, som er avhengige av konsistente og raske responstider.

Hva er generell SSD og Provisioned IOPS?

SSD-volumer for generelle formål er kostnadseffektive lagringsvolumer som er egnet for et bredt spekter av arbeidsbelastninger. På den annen side er Provisioned IOPS lagringsvolumtyper som brukes til intensive arbeidsbelastninger som involverer høyere I/O-spørringsbehandlingsevner.

Anbefalt: