Logo no.boatexistence.com

Hvilke av følgende planleggere tar avgjørelser under kjøring?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke av følgende planleggere tar avgjørelser under kjøring?
Hvilke av følgende planleggere tar avgjørelser under kjøring?

Video: Hvilke av følgende planleggere tar avgjørelser under kjøring?

Video: Hvilke av følgende planleggere tar avgjørelser under kjøring?
Video: What is My Job? Scheduler 2024, Kan
Anonim

Hvilke av følgende planleggere tar avgjørelser under kjøring? Forklaring: De dynamiske planleggerne tar beslutninger ved kjøretid og de er ganske fleksible, men genererer overhead ved kjøring, mens statisk planlegger er de der planleggeren tar designene deres på designtidspunktet.

Hva er en tidsplanlegger?

Tidsplanlegging er en samling av teknikker som brukes til å utvikle og presentere tidsplaner som viser når arbeidet skal utføres. Resultatene av alle disse teknikkene presenteres vanligvis som aktiviteter eller søyler på en tidslinje, kjent som et Gantt-diagram.

Hvilken av planleggingsalgoritmen er basert på antakelsen?

Forklaring: Den ikke-forebyggende planleggingen er basert på forutsetningene om at oppgavene utføres til oppgaven er utført, mens den forebyggende planleggingen brukes hvis oppgaven har lange utførelsestider eller for kort responstid.

Hvilket av følgende fungerer ved å dele prosessorens tid?

Hvilket av følgende fungerer ved å dele prosessorens tid? Løsning: Forklaring: Multitasking-operativsystemet fungerer ved å dele opp prosessorens tid i forskjellige diskrete tidsluker, det vil si at hver applikasjon krever et definert antall tidsluker for å fullføre kjøringen.

Hvilken tillater parallell utvikling av maskinvaren og programvaren i simuleringen?

1. Som tillater parallell utvikling av maskinvaren og programvaren i simuleringen? Forklaring: Språksimuleringen på høyt nivå tillater parallell utvikling av programvaren og maskinvaren, og når to deler er integrert, vil det fungere.

Anbefalt: