Logo no.boatexistence.com

Hvem er den rikeste araberen?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er den rikeste araberen?
Hvem er den rikeste araberen?

Video: Hvem er den rikeste araberen?

Video: Hvem er den rikeste araberen?
Video: The Richest Arab Kings in the World 2024, Kan
Anonim

Nassef SAWIRIS er igjen verdens rikeste arabiske verden, med 5 milliarder dollar. Mohammed MANSOUR var årets største gevinst, og fikk 1 milliard dollar. Nettoformuen hans vokste med 43,4 % til 3,3 milliarder dollar fra 2,3 milliarder dollar i fjor, noe som gjør ham til den fjerde rikeste araberen.

Hvem er den rikeste araberen?

Egypteren Nassef Sawiris er fortsatt den rikeste araberen i verden, med en nettoformue på 8,3-3,3 milliarder dollar mer enn i fjor.

Hvem er den rikeste araberen i verden 2020?

egyptiske Nassef Sawiris er igjen verdens rikeste araber, med 5 milliarder dollar. En nedgang på 21,9 % fra 6,4 milliarder dollar i fjor. Mohammed Mansour var årets største gevinst i absolutte tall, og fikk 1 milliard dollar.

Hvem er den rikeste personen i Dubai?

Nettoverdi - US$6,1 milliarder

Den rikest rangerte personen i Dubai, Majid Al Futtaim er styreleder i Majid Al Futtaim Holding (MAF), underholdnings- og detaljhandelskonglomerat. Det oppsto i 1992 og vokste snart til et av de største selskapene over hele UAE.

Hvor mange milliardærer er arabiske?

Magazinets årsrapport bemerket at den totale formuen til de rikeste arabiske familiene økte til 55 milliarder dollar i år, sammenlignet med 47,3 milliarder dollar i 2020. Årets liste inkluderer 22 arabiske milliardærerinkludert ti som tilhører fire familier.

Anbefalt: