Logo no.boatexistence.com

Hvor kommer forfallet fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kommer forfallet fra?
Hvor kommer forfallet fra?

Video: Hvor kommer forfallet fra?

Video: Hvor kommer forfallet fra?
Video: Where Do Cavities Come From? 2024, Kan
Anonim

Hva er Spoilage? Forfall er avfall eller skrap som kommer fra produksjonsprosessen. Begrepet brukes oftest om råvarer som har kort levetid, for eksempel mat som brukes i gjestfrihetsbransjen.

Hva forårsaker matforringelse?

Ulike faktorer forårsaker matforringelse, noe som gjør ting uegnet for konsum. Lys, oksygen, varme, fuktighet, temperatur og ødeleggende bakterier kan alle påvirke både sikkerheten og kvaliteten på lett bedervelige matvarer. Når de er utsatt for disse faktorene, vil maten gradvis forringes.

Hva er eksemplet på ødeleggelse?

Matødeleggelse er enhver uønsket endring i maten. De fleste naturlige matvarer har begrenset levetid: for eksempel fisk, kjøtt, melk og brød er lett bedervelige matvarer, noe som betyr at de har kort lagringstid og at de lett blir ødelagt. Andre matvarer brytes også ned etter hvert, selv om de holder seg betydelig lenger.

Hvordan får du normal ødeleggelse?

Den normale ødeleggelsen vil bli beregnet som det totale antallet ødelagte enheter, delt på det totale antallet produserte enheter, og multiplisert med 100.

Hva betyr begrepet ødeleggelse?

substantiv. handlingen med å ødelegge eller tilstanden til å bli bortskjemt materiale eller mengden materiale som er ødelagt eller bortkastet: Ødeleggelsen i dagens forsendelse er alt for stor. forråtnelse av matvarer på grunn av virkningen av bakterier; råtnende: Han var bekymret for ødeleggelsen av frukt på vei til markedet.

Anbefalt: