Logo no.boatexistence.com

Hvilke er de relative pronomenene?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke er de relative pronomenene?
Hvilke er de relative pronomenene?

Video: Hvilke er de relative pronomenene?

Video: Hvilke er de relative pronomenene?
Video: Identifying relative minimum and maximum values 2024, Kan
Anonim

De vanligste relative pronomenene er hvem/hvem, hvem/hvem, hvem sin, det og hvilken. (Vær oppmerksom på at i visse situasjoner kan "hva", "når", og "hvor" fungere som relative pronomen.)

Hva er de 7 relative pronomenene?

Det er bare noen få relative pronomen i det engelske språket. De vanligste er hvilke, det, hvem, hvem, hvem, hvem, og hvem. I noen situasjoner kan ordene hva, når og hvor også fungere som relative pronomen.

Hva er de 3 relative pronomenene?

Pronomen er ord som tar plassen til et substantiv. Relative pronomen brukes i begynnelsen av en adjektivledd (en avhengig leddsetning som endrer et substantiv). De tre vanligste relative pronomenene er hvem, hvilken og det.

Hva er eksempler på relative pronomen?

Som et relativt pronomen hva betyr 'de tingene som. ' Det refererer ikke til et substantiv som kommer foran det. Det hun sa fikk meg til å gråte. (Her fungerer hva og dens klausul som subjekt for verbet laget.)

Hva er klasse 5 relative pronomen?

De vanlige relative pronomenene er which, that, who, whom, whose, whoever and whomever; de introduserer relative ledd som fungerer som et adjektiv for å gi informasjon om setningens emne.

Anbefalt: