Logo no.boatexistence.com

Gjør det vondt å bruke perm?

Innholdsfortegnelse:

Gjør det vondt å bruke perm?
Gjør det vondt å bruke perm?

Video: Gjør det vondt å bruke perm?

Video: Gjør det vondt å bruke perm?
Video: Hva hjelper når følelser gjør vondt? 2024, Kan
Anonim

Fordi de fleste bindingsmetoder involverer tett komprimering av brystvev, kan binding noen ganger føre til smerte, ubehag og fysiske begrensninger Hvis bindingsmaterialet du bruker ikke puster godt, det kan også skape sår, utslett eller annen hudirritasjon. Når du binder, bør du alltid bruke sunn fornuft.

Hvordan skal en perm føles?

Permen skal sitte komfortabelt og ikke hindre pusten Hvis permen er ny, er det vanlig å finne den litt ryddig stram, men så lenge du kan pust komfortabelt og du er fornøyd med mengden den flater ut, du har ingenting å bekymre deg for, da den vil forstørre seg med tiden.

Er binding dårlig for brystene dine?

Å binde seg feil eller for lenge kan føre til bryst- og ryggsmerter. Det er tryggest og vanligst å binde ved hjelp av en dedikert perm, en klesplagg designet spesielt for dette formålet.

Kan en perm skade deg?

Å bruke permer som er for stramme kan forårsake underliggende vev- og muskelskade, hindre fri bevegelse og til og med begrense en persons evne til å puste. Det er ikke gjort mange studier om helseeffektene av binding, så det er viktig å lytte til andres erfaringer og snakke med helsepersonell.

Kan du bruke perm hver dag?

Du bør unngå å bruke permen din i mer enn åtte timer om dagen, spesielt hvis du bruker den hver dag. Over tid kan det å bruke plagget i lange timer faktisk bryte ned vev og forårsake pusteproblemer, ryggsmerter og hudirritasjon.

Anbefalt: