Logo no.boatexistence.com

Hvorfor mister berberisen min bladene?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor mister berberisen min bladene?
Hvorfor mister berberisen min bladene?

Video: Hvorfor mister berberisen min bladene?

Video: Hvorfor mister berberisen min bladene?
Video: BRINGE. ODESSA I DAG. KØD FISKEPRISER OG KNIVE 2022 2024, Kan
Anonim

Den vanligste visnen som rammer berberisbusker, er verticillium-wilke Denne jordbårne soppsykdommen får bladene til å gulne, svir, visne og falle for tidlig. … Fordi den passerer gjennom jorden, bør du ikke plante en annen mottakelig plante på stedet der en berberisbusk har dødd av denne sykdommen.

Hvordan forynger du berberis?

Velg en sunn plante, kutt den hardt om våren slik at dens knopp:tre-forhold er høyt, og nye skudd kan vokse flere fot hver i løpet av det første året. Vent til sommeren med å hugge den tilbake eller halvere den, så den må starte på nytt med mye bladløst tre, og tilbakekomsten blir mindre kraftig.

Trenger berberisbusker mye vann?

Lys/vanning: Full sol; tolererer skygge, men fargerikt løvverk blir grønt i skyggen. Vann grundig etter planting, og gi deretter en ny plante en god bløtlegging en gang i uken om sommeren, med mindre nedbør er rikelig (mer enn 1 tommer per uke). Vær oppmerksom på at mer ikke er bedre. Når du er i tvil, ikke vann

Hvordan redder du en døende berberisbusk?

Beskjæring riktig

Den tilstanden fører til at indre greiner visner og dør tilbake, og det kan fremme sykdommer. Beskjær for å bli kvitt tykke indre greiner og fremme buskinteriør som slipper inn lys og luft, noe som vil forbedre helsen til gjenværende greiner.

Hvorfor mister berberisbusken min bladene?

Root Rot. Soppen Phytophthora angriper røttene til berberisplanter, og forårsaker forkrøplet, visne og misfargede blader som faller fra grenene for tidlig. … Det beste forsvaret mot rotråte er å forhindre at det infiserer berberisen. Rotråte er vanligvis forårsaket av dårlig drenert jord.

Anbefalt: