Logo no.boatexistence.com

Hva er en side ved side 4-hjuling?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en side ved side 4-hjuling?
Hva er en side ved side 4-hjuling?

Video: Hva er en side ved side 4-hjuling?

Video: Hva er en side ved side 4-hjuling?
Video: Compared: ATV vs Side-by-Side - Which is The Better Choice For You? 2024, Kan
Anonim

Hva er et Side-by-Side kjøretøy eller UTV? Et side-by-side-kjøretøy (SxS) er et terrengkjøretøy gjenkjent av sin 4-til-6-hjulsdesign, dens unike side-by-side bøttesete-oppsett (derav navnet), og dets ratt- og fotpedalsystem.

Hva er forskjellen mellom en ATV og en side ved side?

En ATV (terrengkjøretøy) er også kjent som "firhjuling" eller "firehjuling" og er ment for enkjørere. En UTV (nyttekjøretøy) har en tendens til å være kraftigere og gir mulighet for «side-by-side»-kjøring, og det er derfor noen ganske enkelt kaller det en «side by side» eller «SXS» for kort.

Hva er en side ved side firehjuling?

Også k alt en Side-by-Side (SxS), en UTV har fire til seks hjul og sitteplasser i benk eller bøtte med sikkerhetsbelter for opptil seks passasjerer. UTV-sjåføren betjener maskinen med et ratt og fotpedaler.

Hva betyr UTV for ATV?

Terrengkjøretøy, eller UTV-er, bygges og brukes mer til arbeid enn for rekreasjon. De er store, kraftige, har plass til passasjerer side ved side, og bygget med mye lagringsplass.

Er en side ved side en 4x4?

De fleste UTV-modeller har flere seter for opptil seks ryttere. Mange kommer med 4WD eller firehjulsdrift (AWD), selv om noen er strengt tatt 2WD. Fordi de fleste UTV-er har minst to forseter, kalles de også "side-by-side" (SxS).

Anbefalt: